Arbeta hos oss

SE ALLA VÅRA ÖPPETTIDER HÄR

Söker du sommarjobb?

Vill du arbeta på en växande, serviceinriktad arbetsplats? Just nu söker vi sommarjobbare till:

Försäljning av jordgubbar

Skene
Tycker du det är kul att arbeta med kundmöten och försäljning. Vi söker säljare till vår försäljningsplats utanför ICA MM’s i Skene. Du skall ha fyllt 16 år vara serviceinriktad, glad och mattekunnig. Skicka din ansökan till info@hallandsbar.se och sätt sommarjobb Skene i rubriken

Söndrum
Tycker du det är kul att arbeta med kundmöten och försäljning. Vi söker säljare till vår försäljningsplats utanför ICA Supermarket Söndrum i Halmstad. Du skall ha fyllt 16 år vara serviceinriktad, glad och mattekunnig. Skicka din ansökan till info@hallandsbar.se och sätt sommarjobb Söndrum i rubriken.

Kungsbacka
Tycker du det är kul att arbeta med kundmöten och försäljning. Vi söker säljare till vår försäljningsplats utanför Stora Coop i Kungsbacka. Du skall ha fyllt 16 år vara serviceinriktad, glad och mattekunnig. Skicka din ansökan till info@hallandsbar.se och sätt sommarjobb Kungsbacka i rubriken.

Arbete på Stora Berg

Pizzaassistent Stora Berg
Vi behöver hjälp i vår pizzeria i Stora Berg. Du skall vara intresserad av att laga mat och ha viljan att servera kunderna det där lilla extra. Tanken är att du skall hjälpa och avlasta vår pizzabagare till en början, för att sedan bli alltmer självständig. Till en början handlar det mest om arbete maj-augusti. Skicka din ansökan till info@hallandsbar.se och sätt Pizzaassistent Stora Berg i rubriken.

Stora Berg
Vill du jobba i vårt café/självplock. Vi söker serverings och självplockspersonal till Stora Berg. Du skall vara minst 16 år, gärna lite äldre. Du skall gilla att möta folk och tycka om service. Gillar du att laga och bereda mat är det en fördel. Det går att önska självplock eller café, men man måste vara beredd att rycka in där det behövs hjälp. Skicka din ansökan till info@hallandsbar.se och sätt Stora Berg café i rubriken.

Extra jobb på Stora Berg
Till dig som vill ha lite extra timmar och är beredd att jobba extra när det behövs. Du gillar att jobba med människor, tycker om service och servering. Det kan tex handla om att jobba vid vår kvällsservering som har premiär på allvar nu till sommaren 2022. Eller att rycka in vid toppar under säsongen. Skicka din ansökan till info@hallandsbar.se och sätt Extra jobb Stora Berg i rubriken.

Vinprovning/vinguidning
Gillar du vin? Gillar du att prata? Då kanske det är du som skall lägga grunden till våra guidade vinturer. Nu när vi har alla tillstånd klara, behöver vi någon som kan guida och visa besökare. Till början handlar det om timmar då och då, men förhoppningsvis kan vi bygga vidare efter hand. Kanske går det att kombinera med något av ovanstående erbjudande. Kontakta oss för diskussion. Skicka din ansökan till info@hallandsbar.se och sätt Vin Stora Berg i rubriken.

CAFÉ

PIZZERIA

GÅRDSBUTIK

VINODLING