Stora Bergs Gårdsbutik

GÅRDSBUTIKEN HAR ÖPPET! SE ALLA VÅRA ÖPPETTIDER HÄR

Gårdsbutiken på Stora Berg!

I vår gårdsbutik finns mycket frukt och grönt. Naturligtvis hittar du våra egna jordgubbar, hallon, blåbär och björnbär när de är i säsong. Vi odlar även mycket annat som vi säljer i gårdsbutiken. Till exempel sparris, sallad, rödbetor, vitlök, rödlök, gul lök, schalottenlök, tomater, gurka. Listan kan göras väldigt lång, men det viktiga är att vi jobbar moget och smakrikt. För oss är det viktigt att de grönsaker/frukter vi säljer är fräscha, smakrika och nyplockade. Det får du när du handlar hos oss.
Allt vi odlar kan man inte äta. Blommor är en passion som du hittar här, och därför finns det ett varierande utbud under vår och sommar. Detta år kommer det att finnas tulpaner i april, Gladiolus i juli och dessemellan petunior, fuchsior och förmodligen en hel del andra blommor. Naturligtvis har vi även jordgubbs- och hallonplantor.

När vi får tid över gör vi bland annat sylt och saft. Därför kan du i butiken hitta saft och sylt från hallon och jordgubbar. Passa på, den är riktigt bra.

Lokala samarbeten tycker vi om. Där vi inte själva räcker till jobbar vi gärna ihop med någon annan. I butiken kan du hitta ägg från Ullarp, Honung från Börje, Korv från Thuresson, Ostkaka från Deliciös, kaffe från I’m coffe och många fler. Det är kul och utvecklande att handla från sin omgivning.
Vi har även en del som består av icke ätbart. Där kan du hitta ljus, servetter, krukor, oljor och diverse andra varor som kan förhöja glädjen i ditt hem.

CAFÉ

PIZZERIA

GÅRDSBUTIK

VINODLING