Om oss|Start|Sorter|Recept|Nyheter|Självplock|Länkar|Sommarjobb|Hitta hit|

Jordgubbar med mascarpone

Till 4 personer

 

250 gram jordgubbar från Hallands Bär (1/2 liter)

1,5 msk lagrad balsamvinäger

1 msk strösocker

250 gram mascarponeost

3 msk flytande honung

2 tsk rosèpeppar

 

Blanda balsamvinäger och socker. Dela jordgubbarna i mindre bitar och lägg i, låt det hela stå och safta till sig en stund.

 

Rör ihop mascarpone och honung, lägg upp blandningen i serveringsskålarna/glasen. Fördela jordgubbs röran lika i skålarna. Till sist strö rosépeppar på toppen. Klart att servera, eller tillbaka till kylskåpet förberett för senare.

 

Vansinnigt gott


Tillbaka | Skriv ut recept

© 2010 Hallands Bär AB - Webmaster: Lithus Webbyrå Falkenberg